Indruk maken met een mooie bedrukking!!


Transferdruk is een perfecte manier om een logo of tekst op kleding te zetten. De afbeelding wordt eerst op een drager (meestal siliconenpapier of transparant kunststof) aangebracht, waarna het door middel van een hittepers onder een specifieke druk, temperatuur en tijd de afbeelding op het product wordt geperst.
Zeefdruk is een duurzame druk techniek, deze techniek is interessant voor grotere aantallen.

De juiste techniek is afhankelijk van o.a. de ondergrond, de oplage en het aantal kleuren van de applicatie. Ook de gewenste uitstraling speelt een grote rol. Wij helpen u graag met het bepalen van de juiste techniek om de kleding te bedrukken.

Wij willen u er op wijzen dat welke technieken we ook gebruiken; het meest duurzame is het borduren van de kleding. Na het jaren lang dragen van een shirt ziet het borduurwerk er nog altijd goed uit.

Er zijn vele soorten transfers, welke voor verschillende doeleinden of producten worden ingezet. Zo zijn er o.a. supersoft transfers, full color, plastisoltransfers, plottransfers, nylontransfers, elastische transfers, industriële transfers, flocktransfers, brandvertragende transfers, photo transfers, reflective transfers, borduurlook transfers, kortom voor bijna elk materiaal of toepassing een transfer.